lunes, 26 de octubre de 2009

Fira de Sarrià

Carles y Sergio estuvieron en la Fira de Sarrià firmando ejemplares de este magnífico libro, y ofreciendo una degustación de estas magníficas patatas bravas entre los seguidores de este bar. Gracias a todos los que visitaron el puesto y nos hicieron pasar un buen rato durante todo el sábado.

viernes, 9 de octubre de 2009

Una anécdota...

Un lector del libro nos ha hecho llegar esta anécdota:

"Tinc una història per explicar sobre el Tomàs i les seves braves, havia pensat de possar-la al blog, però no sabia a on.

La història és la següent. Fa uns anyets, erem 4 estudiants de camins de primer curs que els dijous de 7 a 9 de la tarda teniem càlcul infinitessimal, evidentment al cap de dos o tres cops d'anar a classe es va propossar de fer campana i la primera va ser al Tomàs. Vàrem decidir que cada cop un diferent pagaria una ronda de les llavors nomenades 'dobles mixtas' amb una voll damm per cadascú. Així que cada dia pagués un diferent. Peró la classe debia ser molt aburrida, per que al dijous següent es va apuntar un altre, així que com a nouvingut va pagar ell i al següent dijous dos mes, que també van pagar, i entre una cosa i una altre van passar els dijous, va arribar la primavera i tres dels quatre que havíem començat amb el tema no varem pagar mai. No sempre venien tots, però els quatre fundadors del costum erem molt regulars, jeje. De fet un dia el cambrer ens va dir que no hi caviem i que segurament hauriem de fer torns, erem 24!!, jaja.
Imagina't el que pagava com a a nouvingut...

Doncs això durant un any/curs. Varem estar anant al Tomàs i prenent braves pel morro sense pagar.

Signat: un dels quatre".

martes, 6 de octubre de 2009

Las anchoas del Tomás

Tras las patatas bravas y las empanadillas, la tercera tapa en el podio del Templo de las Bravas son las anchoas, caseras y muy sabrosas. Los autores de este libro quisimos comprobar este extremo, además de con nuestro paladar, con el camarero más carismático del Tomás, Quique. Y según su docta opinión, nuestro criterio coincide con los gustos de los fieles del bar.